ART.NR.: 0023.491503

DIY-schuifdeur Cubo zwart incl. matglas 2150x980x28mm + zwart ophangsysteem Basic Top


Omschrijving

De DIY-schuifdeur Cubo is een combinatie van een stijlvolle zwarte deur met een strak schuifdeursysteem. De deur bestaat uit een aluminium zwart profiel en vier glaspanelen, die u eenvoudig in elkaar zet. De schuifdeur is 215 cm hoog, 98 cm breed en heeft een dikte van 2,8 cm. Het geharde matglas is 6 mm dik. Deze complete DIY set wordt geleverd inclusief deurgreep en schuifdeursysteem Basic Top. Dit stalen ophangsysteem met zwarte poedercoating bestaat uit twee rails van 100 cm. Daarnaast bestaat deze set uit twee rechte hangrollen met een lengte van 13 cm, geschikt voor montage bovenop de deur. Om voor een goede geleiding van de schuifdeur te zorgen, worden er deurstoppers, afstandhouders en een vloergeleider meegeleverd. Deze complete set wordt aangeboden inclusief bevestigingsmateriaal en een uitgebreide montagehandleiding.

Lees meer
Adviesprijs
€ 440,00
Meer informatie
Artikelnummer 0023.491503
Kleur Mat zwart
Materiaal Aluminium / staal
EAN 8714186539057
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
Interieurstijl Modern & Strak
Inhoud verpakking Zeven zwarte profielen
Vier matte glaspanelen
Zwarte nylon strips
Deurgreep
Twee stalen rails
Twee hangrollen
Twee stalen deurstoppers
Afstandhouders voor op de deur
Schuifdeur vloergeleider
Bevestigingsmateriaal voor montage
Collectie Intersteel Living
Eenheid Per set
Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Dit product is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van de DIY-schuifdeur Cubo, is het van belang om het product op de juiste wijze te monteren. Intersteel helpt u graag op weg.

Voor de DIY-schuifdeur Cubo met een hoogte van 2150 mm geldt een maximale openingsbreedte van 883 mm en een minimale inbouwhoogte van 2315 mm. In de handleiding “DIY-schuifdeur Cubo 2150x980 mm” leggen wij u in minder dan 10 stappen uit hoe u het beste de DIY-schuifdeur Cubo kunt monteren en leest u welke maatvoeringen wij adviseren voor montage.

Customer Questions
Nog geen gestelde vragen voor dit product