Achterdeurbeslag op rozet

Achterdeurbeslag op rozet

Intersteel Achterdeurbeslag op rozet

De achterdeurbeslag sets bevatten alle benodigdheden om een duurzame en veilige buitendeur te creëren, zoals een achterdeur, tuindeur of een schuurdeur. Doordat de rozet van massief rvs is, verkleint dit de kans op roestvorming door invloeden van buitenaf. Een achterdeurbeslag set voor buitendeuren bestaat uit een deurkruk op rozet inclusief veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 12

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 12

per pagina

Een achterdeurbeslag set in verschillende uitvoeringen 

U heeft de keuze uit verschillende sets achterdeurbeslag op rozet. Heeft u alleen een paar deurkrukken nodig voor uw tuindeur? Of wilt u een paar deurkrukken gecombineerd met massieve rozetten met kerntrekbeveiliging voor uw achterdeur? Doordat de bijpassende rozet van massief rvs is, verkleint dit de kans op roestvorming door invloeden van buitenaf. Bekijk het hele assortiment van Intersteel en kies de set die aansluit bij uw behoeftes. Maak naast het model ook de keuze uit verschillende kleuren, zoals rvs of mat zwart.

Extra veiligheid

Het deurbeslag voor uw achterdeur is verkrijgbaar met en zonder veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging. Met kerntrekbeveiliging zorgt u ervoor dat de cilinder wordt beschermd tegen het uittrekken en uitboren van de cilinderkern. Dit is een van de meest voorkomende inbraakmethoden in Nederland. Voor meer keuze in veiligheidsbeslag heeft Intersteel een breed assortiment in achterdeurbeslag op schild en veiligheidssloten.