Sanitair

Sanitair

Intersteel Sanitair

Richt uw badkamer compleet in met de Aqua lijn van Intersteel. Naast hang- en sluitwerk heeft Intersteel ook een Aqua lijn met badkamer- en toiletaccessoires in het assortiment. In deze lijn vindt u onder andere wc-rolhouders, handdoekhaakjes, handdoekrekken en glazen planchetten. Deze producten zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal (RVS 316), waardoor deze producten een lange levensduur hebben. Met oog voor een functioneel en modern design, is Intersteel thuis op het gebied van sanitair accessoires.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 12

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 12

per pagina

Alles voor uw badkamer en toilet

Hoewel Intersteel vooral bekend is van binnendeurbeslag, bent u ook voor badkamer- en toiletaccessoires hier op het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een handdoekhaak of een handdoekrek. Maak uw keuze door in het menu te kiezen uit de juiste categorie. Zo heeft u binnen no-time alle accessoires om uw badkamer mee af te maken.

Hoge kwaliteit aan materialen

Alle producten zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal (RVS 316) en hebben hierdoor een lange levensduur. Wat dit materiaal zo geschikt maakt voor badkamer- en toiletaccessoires is dat het beter bestand is tegen reinigingsmiddelen.