Chroom deurcamera's en -spionnen

Chroom deurcamera's en -spionnen

Intersteel Chroom deurcamera's en -spionnen

Met de chromen deurspionnen van Intersteel kunt u makkelijk en snel zien wie er voor uw deur staat. De deurspionnen passen goed bij een vintage en retro interieur. Met een deurspion of een digitale deurcamera kunt u snel en eenvoudig zien wie er voor de deur staat. Dit zorgt voor een veilig gevoel in je woning.
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina

Digitale deurcamera’s

Met een digitale deurcamera ziet u gemakkelijk wie er voor uw deur staat. Als er aangebeld wordt hoeft u alleen maar op de knop te drukken op het display om de camera te activeren. Duidelijkheid over wie er aan de deur staan geeft een gevoel van zekerheid en veiligheid. Met een kijkhoek van 100 graden behoudt u tevens goed het overzicht.

Deurspionnen

Een deurspion wordt ook wel een kijkgaatje genoemd. De verschillende kleuren deurspionnen van Intersteel hebben een kijkhoek van 180 graden. Dit geeft u een compleet overzicht zonder blinde hoeken. De grote kijkhoek betekent echter niet dat de deurspion groot van stuk is. Met een diameter van maar 14 mm valt hij haast niet op. Het product is geschikt voor een deurdikte van 35-60 mm. Daarnaast is hij eenvoudig te installeren.