Deurcamera's en -spionnen

Deurcamera's en -spionnen

Intersteel deurcamera's en -spionnen

Met een deurspion of een digitale deurcamera kunt u snel en eenvoudig zien wie er voor de deur staat. Dit zorgt voor een veilig gevoel in je woning. Daarnaast is het een vereiste om te kunnen zien wie er voor uw deur staat volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Een eenvoudige oplossing hiervoor is het installeren van een digitale deurcamera. Intersteel heeft een aantal varianten deurcamera’s in haar assortiment; van een basic deurcamera tot aan een deurcamera met een foto en film functie.

Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Rooster Lijst

5 Items

per pagina

Digitale deurcamera’s

Met een digitale deurcamera ziet u gemakkelijk wie er voor uw deur staat. Als er aangebeld wordt hoeft u alleen maar op de knop te drukken op het display om de camera te activeren. Duidelijkheid over wie er aan de deur staan geeft een gevoel van zekerheid en veiligheid. Met een kijkhoek van 100 graden behoudt u tevens goed het overzicht.

Deurspionnen

Een deurspion wordt ook wel een kijkgaatje genoemd. De verschillende kleuren deurspionnen van Intersteel hebben een kijkhoek van 180 graden. Dit geeft u een compleet overzicht zonder blinde hoeken. De grote kijkhoek betekent echter niet dat de deurspion groot van stuk is. Met een diameter van maar 14 mm valt hij haast niet op. Het product is geschikt voor een deurdikte van 35-60 mm. Daarnaast is hij eenvoudig te installeren.