Schuifdeursystemen

Schuifdeursystemen

Intersteel schuifdeursystemen

We willen allemaal een ruim opgezet huis, maar liefst ook afsluitbare kamers. Schuifdeursystemen voor uw barndoor of loftdeur maken dat mogelijk. Met de schuifdeursystemen van Intersteel is de trendy barndoor of loftdeur nu voor iedereen binnen handbereik. Van een zelf uitgekozen loftdeur maak je probleemloos een schuifdeur die past in elk interieur: van robuust, industrieel tot romantisch of klassiek.

Rooster Lijst

Items 1-9 van 48

per pagina
Rooster Lijst

Items 1-9 van 48

per pagina

Ruim assortiment schuifdeursystemen

Een schuifdeursysteem is dé oplossing voor als u van een zelf uitgekozen deur een schuifdeur of barndoor wilt maken. Zo creëert u een stijlvolle oplossing om ruimtes van elkaar te scheiden. En waar u bij een normale deur rekening moet houden met een uitzwaai, is dat bij een schuifdeur geen punt. Dat geeft een schuifdeur een praktisch voordeel ten opzichte van een normale deur. Bekijk ons assortiment schuifdeursystemen en uit een brede selectie van kleuren.

Een schuifdeursysteem past in elk interieur

Schuifdeursystemen zijn goed te combineren met allerlei interieurstijlen. Wilt u een industrieel accent geven aan uw interieur? Kies dan voor de trendkleur van dit moment, mat zwart. Voor een landelijk of klassiek interieur heeft u de keuze uit een antieke look. Maar er zijn ook schuifdeursystemen gemaakt van roestvast staal dat is geborsteld voor een matte finish. Deze passen perfect in een moderne stijl. Alle schuifdeursysteem sets bevatten alle benodigdheden om van een zelf uitgekozen deur een loftdoor te maken.

Eenvoudig te verlengen en vele accessoires

Het mooie aan een schuifdeursysteem is dat hij gemakkelijk verlengt kan worden. Voor een verlenging van dit systeem kunt u gebruik maken van tussenrails. Deze zijn verkrijgbaar in twee maten 45 cm en 90 cm. Voor de montage van deze verlenging kunt u gebruik maken de aparte bevestiging set. Daarnaast heeft u een geleider en afstand houders nodig. Met een geleider zorgt u voor een goede geleiding van de deur. Met de afstand houders zorgt u ervoor dat de deur niet gaat kantelen. Door ons brede assortiment accessoires kunt u eenheid creëren door deurgrepen, schuifdeurkommen of sluitvertragers te matchen met uw ophangsysteem. Kortom, voor elke smaak is er wel een passend schuifdeursysteem te vinden.