Knoppen op rozet

Knoppen op rozet

Intersteel knoppen op rozet

Knoppen op een rozet zijn speciaal bedoeld voor binnendeuren ten behoeve van een wisselgarnituur. Een wisselgarnituur wil zeggen dat aan de ene kant van de deur een deurkruk op rozet wordt geplaatst en aan de andere kant een knop op rozet. Deze knoppen zijn te gebruiken op zowel naar rechts- als linksdraaiende deuren. 

Rooster Lijst

Items 1-9 van 21

per pagina
Rooster Lijst

Items 1-9 van 21

per pagina

Kies voor een knop op rozet

Knoppen op rozet hebben als voordeel dat ze een eigenzinnig accent op uw interieur kunnen geven zonder té uitgesproken te zijn. Kies uit de verschillende uitvoeringen zoals de trendkleur antracietgrijs of het altijd stijlvolle mat zwart. Intersteel heeft de breedste collectie van producten in mat zwart. Zodoende kunt u uw knop op rozet combineren met raambeslag en meubelbeslag om eenheid te creëren in uw woonstijl.

Speciaal voor wisselgarnituren

Omdat een knop op rozet geen draaimechanisme heeft, zijn ze speciaal bedoeld voor wisselgarnituren. Dat wil zeggen dat een deur aan de ene kant een knop heeft en aan de andere kant een deurkruk. Zo kunt u de deur alleen maar vanuit de krukzijde openen. Vanwege de symmetrische vorm van de knop zijn ze zowel voor links- als rechtsdraaiende deuren te gebruiken.