Bevestigingsmateriaal

Intersteel bevestigingsmateriaal

Intersteel heeft diverse producten in het assortiment die u helpen bij het bevestigen van allerlei Intersteel producten. Denk aan nylon ringen die tussen de deurkruk en het schild zitten en overmatige slijtage van het product voorkomen.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 13

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 13

per pagina

Patentbouten

Patentbouten zijn onmisbaar bij het vastzetten van deurbeslag. Vooral bij de montage van deurkrukken op rozet of schild grijpt menig vakman naar patentbouten. Het patentboutje met patenthuls zorgt voor een sterke verbinding tussen de binnenzijde en de buitenzijde van de deur. Intersteel heeft een viertal patentbouten in het assortiment. Kies de kleur en maat bout die het best bij uw deurbeslag past.

Nylon ringen

Om deurkrukken op schild te beschermen heeft Intersteel nylon ringen in het assortiment. De ringen zijn bedoeld voor tussen de kruk en het schild. Zodoende wordt wrijving tussen de twee metalen voorkomen en daarmee wordt slijtage tot een minimum beperkt. Intersteel heeft verschillende kleuren nylon ringen in het assortiment zodat u de kleur van de ring kan matchen met de kleur van uw kruk op schild.

Inbusboutjes

Inbusboutjes zijn essentieel voor het vastzetten van deurkrukken op een rozet of schild. De inbusboutjes van Intersteel worden geleverd met een inbussleutel en zijn beschikbaar in twee uitvoeringen: conisch en gepunt.