Garderobe

Garderobe

Intersteel garderobe

Met de kapstokken, jas- en kapstokhaken van Intersteel kunt u eenvoudig onder andere jassen en mutsen ophangen. Door het gebruik van massief roestvast staal, hebben de producten een lange levensduur. In het garderobe assortiment van Intersteel heeft u de keuze uit jas- en kapstokhaken in strakke vierkante uitvoeringen of ronde designs. Voor elke smaak en stijl, een bijpassend product.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 37

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 37

per pagina

Diverse garderobe mogelijkheden

Wilt u thuis meer opties voor het ophangen van uw eigen jas, of de jassen van uw visite? Bekijk dan het ruime aanbod van garderobemogelijkheden van Intersteel. Gebruik de subcategorieën aan de zijkant van menu om gemakkelijk een keuze te maken tussen jashaken of kapstokken. Daarbij heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren zodat u de perfecte garderobeoptie kunt vinden voor uw persoonlijke stijl.

Garderobe trends van dit moment

Met zoveel opties in verschillende soorten kapstokken en jashaken is het soms lastig een keuze te maken. Een goede manier om eenvoudig de juiste jashaak of kapstok te kiezen bij uw interieur is door de garderobe opties te matchen met uw deurbeslag. Zodoende creëert u eenheid in uw interieur. Ga bij mat zwarte deurkrukken ook voor een kapstok in mat zwart. Of bij chromen krukken voor chromen jashaken.