Messing gelakt garderobebeslag

Messing gelakt garderobebeslag

Intersteel Messing gelakt garderobebeslag

Messing gelakte jas-en kapstokhaken van Intersteel zijn gepolijst en naderhand voorzien van een laklaag. De laklaag voorkomt oppervlaktecorrosie en zorgt voor een glanzende uitstraling. Het garderobebeslag past perfect bij een landelijk en klassiek interieur.

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina

Diverse garderobe mogelijkheden

Wilt u thuis meer opties voor het ophangen van uw eigen jas, of de jassen van uw visite? Bekijk dan het ruime aanbod van garderobemogelijkheden van Intersteel. Gebruik de subcategorieën aan de zijkant van menu om gemakkelijk een keuze te maken tussen jashaken of kapstokken. Daarbij heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren zodat u de perfecte garderobeoptie kunt vinden voor uw persoonlijke stijl.

Garderobe trends van dit moment

Met zoveel opties in verschillende soorten kapstokken en jashaken is het soms lastig een keuze te maken. Een goede manier om eenvoudig de juiste jashaak of kapstok te kiezen bij uw interieur is door de garderobe opties te matchen met uw deurbeslag. Zodoende creëert u eenheid in uw interieur. Ga bij mat zwarte deurkrukken ook voor een kapstok in mat zwart. Of bij chromen krukken voor chromen jashaken.