Veiligheidssloten

Veiligheidssloten

Intersteel veiligheidssloten

De inbraakwerende veiligheidssloten van Intersteel zijn speciaal bedoeld voor buitendeuren. Ze zijn geschikt voor zowel naar links- als rechtsdraaiende deuren door de omkeerbare dagschoot. De veiligheidssloten zijn voorzien van twee geharde stalen pennen voor extra veiligheid en zijn ze voorzien van een SKG keurmerk.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 13

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 13

per pagina

Sloten voor buitendeuren

Omdat buitendeuren meer beveiliging nodig hebben zijn de veiligheidssloten van Intersteel voorzien van het SKG* of SKG** keurmerk. Voor het installeren van een slot is het belangrijk de profielcilindergat maat te weten. Dit is de afstand tussen het hart van het krukgat en het hart van de profielcilinder. Gangbare profielcilindergat maten zijn 55 mm en 72 mm. Daarnaast heeft u de keuze uit een afgeronde of een rechthoekige voorplaat. Wat de sloten extra veilig maakt zijn twee geharde stalen pennen in de nachtschoot, zodat het slot niet makkelijk geforceerd kan worden. Vanwege de omkeerbare dagschoot zijn de sloten zowel voor linksdraaiende als rechtsdraaiende buitendeuren te gebruiken.

Maak uw veiligheidsslot compleet

Naast veiligheidssloten heeft Intersteel ook losse onderdelen beschikbaar, die uw veiligheidsslot compleet maken. Bijvoorbeeld de bijpassende sluitplaten. Bij sluitplaten is het wél van belang de draairichting van uw deur te weten. U kunt dit eenvoudig bepalen door de volgende situatie voor te stellen. Als u voor uw deur staat, uw deur vervolgens naar u toe trekt en de scharnieren aan de rechterkant zitten, dan heeft u een DIN rechts voorplaat nodig. Zitten de scharnieren aan de linkerkant, dan heeft u een DIN links voorplaat nodig. Let ook op de maatvoering van de sluitplaat. Intersteel heeft sluitplaten in het assortiment met een profielcilindergat maat van 55 mm en 72 mm.

Daarnaast heeft u voor uw veiligheidsslot ook nog een sluitkom nodig. Intersteel heeft twee types SKG** sluitkommen in het assortiment geschikt voor naar binnen- en buitendraaiende deuren en zowel links als rechts toepasbaar. De verstelbare sluitkom is geschikt voor beide soorten deuren en kan afgesteld worden voor een profielcilindergat maat van 55 mm en 72 mm. De gegoten sluitkom is alleen geschikt voor het SKG* veiligheidsslot met een profielcilindergat maat van 55 mm.