Chroom deurbellen

Chroom deurbellen

Intersteel Chroom deurbellen

Met een verchroomde deurbel of beldrukker kunt u eenvoudig horen wanneer er iemand voor de deur staat. De verchroomde deurbellen van Intersteel worden gepolijst en voorzien van een chroom laag. Hierdoor krijgt het buitendeurbeslag een glanzend uiterlijk en past het zeer goed bij een vintage en retro exterieur.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 15

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 15

per pagina

Match uw voordeurbel bij uw deurbeslag

Intersteel heeft een breed assortiment aan deurbellen in verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld uit deurbellen met schroefgaten, of verdekte deurbellen. Zodoende kiest u de voordeurbel die perfect bij uw voordeurbeslag past. Zo creëert u eenheid aan de buitenkant van uw huis. De deurbellen zijn geschikt voor een twee aderige aansluiting. Als er al beldraad aanwezig is, installeert u de deurbel eenvoudig met behulp van een schroevendraaier. Gaat u een nieuwe voordeurbel installeren met nieuw beldraad? Dan heeft u mogelijk meer spullen nodig.

Traditionele trekbellen

Intersteel heeft ook traditionele trekbellen in het assortiment. Deze sets zijn volledig analoog en kosten dus geen elektriciteit. Het oorspronkelijke design komt uit de jaren 30, maar ze werken nog altijd feilloos. De trekbel bestaat uit zes onderdelen; veerhouder, belveer, bel, twee tuimelaars en een trekstang met knop en rozet. Het geeft uw voordeur een klassiek uiterlijk.