Rvs geborstelde deurbellen

Rvs geborstelde deurbellen

Intersteel Rvs geborstelde deurbellen

Rvs geborstelde deurbellen van Intersteel zijn uitgevoerd in roestvast staal en ondergaan een borstelbehandeling. Het voordeurbeslag heeft hierdoor een matte uitstraling en past perfect bij een modern en strak exterieur. Met een deurbel of beldrukker kunt u eenvoudig horen wanneer er iemand voor de deur staat.
Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Rooster Lijst

3 Items

per pagina

Match uw voordeurbel bij uw deurbeslag

Intersteel heeft een breed assortiment aan deurbellen in verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld uit deurbellen met schroefgaten, of verdekte deurbellen. Zodoende kiest u de voordeurbel die perfect bij uw voordeurbeslag past. Zo creëert u eenheid aan de buitenkant van uw huis. De deurbellen zijn geschikt voor een twee aderige aansluiting. Als er al beldraad aanwezig is, installeert u de deurbel eenvoudig met behulp van een schroevendraaier. Gaat u een nieuwe voordeurbel installeren met nieuw beldraad? Dan heeft u mogelijk meer spullen nodig.

Traditionele trekbellen

Intersteel heeft ook traditionele trekbellen in het assortiment. Deze sets zijn volledig analoog en kosten dus geen elektriciteit. Het oorspronkelijke design komt uit de jaren 30, maar ze werken nog altijd feilloos. De trekbel bestaat uit zes onderdelen; veerhouder, belveer, bel, twee tuimelaars en een trekstang met knop en rozet. Het geeft uw voordeur een klassiek uiterlijk.