Badkameraccessoires

Badkameraccessoires

Intersteel badkameraccessoires

Uw badkamer kunt u eenvoudig inrichten met de sanitair accessoires van Intersteel. In het assortiment vindt u onder andere een handdoekhouders, handdoekrekken, maar ook handdoekhaakjes met en zonder deurstop. Tot slot hebben wij ook een glazen planchet in het assortiment. Alle producten zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal (RVS 316) en hebben hierdoor een lange levensduur.

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina

Maak uw badkamer af

In elke badkamer staat een douche, een wasbak en eventueel een wc. En als je geluk hebt ook nog een bad. Maar misschien ontbreekt er nog iets. Een paar accessoires om je badkamer mee af te maken. Bekijk het assortiment badkameraccessoires om de ontbrekende elementen te identificeren. Accessoires zijn een makkelijke manier om een eigenzinnig accent te geven aan je badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een handdoekhaak voor een stijlvolle ophangoplossing.

Speciaal materiaal voor uw badkamer

Onze badkameraccessoires zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit roestvast staal (rvs 316). Dit materiaal is beter bestand tegen reinigingsmiddelen, waardoor de kans op aanslag verkleint. Handig en hygiënisch.