Raamespagnoletten

Raamespagnoletten

Intersteel raamespagnoletten

Met raamespagnoletten kunt u ramen afsluiten door middel van één beweging van een kruk. Intersteel heeft krukespagnoletten in haar assortiment waarmee het raam wordt afgesloten door het draaien van de kruk. Deze krukespagnolet wordt op het kozijn van het raam bevestigd en sluit in de onder- en bovendorpel met behulp van een espagnoletstang. De raamespagnoletten zijn ook verkrijgbaar in afsluitbare varianten.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 18

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 18

per pagina

De werking van een raamespagnolet

Raamespagnoletten werken allemaal volgens hetzelfde systeem: met een greep wordt een verticale stang bediend die zowel de onderkant als de bovenkant afsluit. In het geval van raamespagnoletten gebeurd dat met een draaiende beweging. Espagnoletten hebben een bepaalde charme en Intersteel heeft veel verschillende uitvoeringen in het assortiment waaruit u een keuze kunt maken.

Afsluitbare raamespagnoletten

Intersteel heeft ook afsluitbare raamespagnoletten in het assortiment. Deze zijn voorzien van een slot in de greep waarmee u uw raam kan vergrendelen met de meegeleverde sleutel. Deze veiligheidsespagnoletten zijn SKG** gekeurd, KOMO gecertificeerd en voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig wonen.

Stangenset

Intersteel heeft ook losse stangensets beschikbaar voor mensen die al een espagnoletsysteem hebben, maar alleen de stangen willen veranderen. Maak uw keuze uit verschillende uitvoeringen, zoals nikkel mat of messing gelakt. Als u echt een eigenzinnig accent wilt geven aan uw raamespagnolet kunt u ook verschillende kleuren combineren. Daarmee geeft u een persoonlijke touch aan uw raam.