Chroom knopkrukken

Chroom knopkrukken

Intersteel Chroom knopkrukken

De verchroomde knopkrukken van Intersteel zijn gepolijst en voorzien van een chroom laag. Het glanzende zilver geeft het interieur een stijlvol en fris karakter.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 23

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 23

per pagina

Knopkruk of deurknop?

Knopkrukken worden in de volksmond deurknoppen genoemd en zijn beschikbaar voor zowel de binnenzijde van de buitendeur als voor binnendeuren. Er zit echter wel degelijk een verschil tussen een knopkruk en een deurknop. Een knopkruk is voorzien van een draaimechanisme waarmee je de deur uit de dagschoot kan draaien, een deurknop zit vast aan de rozet of het schild en kan niet draaien. Deze designs zitten tussen deurknoppen en deurkrukken in. Kies uit ons brede assortiment een knopkruk die het beste past bij uw huisstijl.

Gaat u voor messing of rvs knopkrukken?

Intersteel helpt u graag met het vinden van de perfecte knopkruk. Kies uit verschillende materialen zoals messing of roestvast staal. Ook heeft Intersteel houten knopkrukken. Hout geeft een warm accent aan uw deur. Naast het materiaal heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren. Ga voor de trendkleur mat zwart of het glanzende messing titaan PVD. Voor vragen over de verschillende uitvoeringen kunt u altijd contact met ons opnemen.