Meubelknoppen

Meubelknoppen

Intersteel meubelknoppen

Geef uw meubel een finishing touch met een meubelknop van Intersteel. Een meubelknop bepaalt namelijk voor een groot deel de look van uw kasten. Intersteel heeft meubelknoppen in diverse designs, kleuren en maten. Van een klassieke meubelknop met bloem, tot aan een trendy mat zwarte meubelknop. Intersteel heeft voor iedere stijl een passende knop.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 56

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 56

per pagina

Breed assortiment meubelknoppen

Van een klassieke meubelknop met bloem, tot aan een trendy mat zwarte meubelknop. Intersteel heeft voor iedere stijl een passende knop. Voor een landelijke stijl heeft u de keuze uit verschillende houten meubelknoppen en knoppen met een antieke finish. Voor een meer industriële of moderne look hebben we een breed assortiment meubelknoppen in matzwart en geborsteld rvs.

De keuze van de knop voor uw meubel

Bij de keuze voor de perfecte meubelknop bij uw meubel kijkt u naar de stijl van het meubel zelf en de ruimte waarin hij komt te staan. Het leuke is dat u ook verschillende stijlen kunt combineren met verrassende resultaten. U kunt variëren in kleur en materiaal. Ga bijvoorbeeld voor contrasterende kleuren zodat de meubelknoppen in het oog springen. Of ga voor knoppen in dezelfde kleur als het meubel voor een strakke afwerking.