Toiletaccessoires

Toiletaccessoires

Intersteel toiletaccessoires

Uw toilet kunt u eenvoudig inrichten met de sanitair accessoires van Intersteel. In het assortiment vindt u onder andere een wc-rolhouders met of zonder klep, een wc-reserverolhouder en een wc-borstel set. Tot slot hebben wij ook een handdoekhaakje in het assortiment, waaraan u uw gastendoekje kunt hangen. Alle producten zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal (RVS 316) en hebben hierdoor een lange levensduur.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 10

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 10

per pagina

Handdoekrek of handdoekhaak

Geen toilet is compleet zonder de mogelijkheid om een handdoek op te hangen. Intersteel heeft zowel handdoekrekken als handdoekhaken om dat probleem op te lossen. Deze producten zijn gemaakt van geborsteld roestvast staal 316. Een hoge kwaliteit rvs wat beter bestand is tegen reinigingsmiddelen. U heeft de keuze uit enkele handdoekhaken, dubbele haken, een handdoekrek met 4 haken en een handdoekhouder met twee armen waar u een handdoek aan kan ophangen.

Toiletrolhouders

Een toiletrolhouder is een essentieel onderdeel van ieder toilet. Naast de functionaliteit van het product, wil het oog natuurlijk ook wat. Maak uw keuze uit verschillende types houders op basis van uw smaak. De producten zijn gemaakt van geborsteld roestvast staal wat maakt dat ze een lange levensduur hebben. U kunt de WC-rolhouders combineren met een reserverolhouder en WC-borstelset, gemaakt van hetzelfde materiaal om één geheel te maken van uw toilet.