Sloten

Sloten

Intersteel deursloten

Deursloten bieden de mogelijkheid om een ruimte af te sluiten en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Intersteel heeft sloten voor binnendeuren, zoals woningbouwsloten en magneetsloten. Daarnaast biedt Intersteel ook inbraakwerende veiligheidssloten voor buitendeuren aan, voorzien van een SKG keurmerk voor extra veiligheid.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 39

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 39

per pagina

Intersteel deursloten

Maak uw keuze uit het ruime aanbod van deursloten van Intersteel. Klik op de subcategorieën om uit te komen bij het soort slot van uw keuze. Gebruik daarnaast de filters op kleur en prijs om bij het juiste slot uit te komen. Zo navigeert u zich gemakkelijk door ons aanbod deursloten voor binnendeuren en buitendeuren.

Kies voor veiligheid

Als u een veiligheidsslot wilt kopen is het belangrijk om er zeker van te zijn dat u kwaliteit in huis haalt. Kijk daarom naar het SKG keurmerk. Deze laat zien in hoeverre een slot inbraakwerend is. Intersteel heeft veiligheidssloten met SKG* en SKG** in het assortiment. Zo weet u precies wat u in huis haalt, en maakt u van uw huis een veilig thuis.