Deurkrukken op rozet

Deurkrukken op rozet

Intersteel deurkrukken op rozet

Deurkrukken op rozet zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, designs en uitvoeringen. Denkt u eens aan deurklinken op een vierkant of rond rozet. Of in de trendy kleur mat zwart of de populaire kleur roestvast staal. Voor iedere smaak en interieurstijl heeft Intersteel een bijpassende deurkruk. Daarnaast biedt Intersteel deurklinken aan inclusief een bijpassend rozet, maar ook voor losse rozetten kunt u bij ons terecht. Hierdoor creëert u een eigen finishing touch in uw interieur.

Rooster Lijst

Items 1-9 van 364

per pagina
Rooster Lijst

Items 1-9 van 364

per pagina

Verschillende materialen en kleuren

Binnen het assortiment binnendeurbeslag van Intersteel heeft u de keuze uit diverse kleuren en designs. Het meest voorkomende binnendeurbeslag is een deurkruk op rozet. U kunt hierbij kiezen voor een deurkruk op een ronde of een vierkante rozet. Maar ook ovaal komt voor. Naast de vorm van de rozet heeft u de keuze uit diverse kleuren en materialen. Rvs heeft een zilveren kleur. Afhankelijk van de uitvoering geeft het een geborstelde of gepolijste uitstraling. Ook heeft rvs een lange levensduur. Messing, of geelkoper, is goudkleurig en kan op basis van de uitvoering verschillende uitstralingen hebben. Van glanzend gelakt tot donker getrommeld. Populaire trendkleuren van dit moment zijn mat zwart en antracietgrijs.

Kies het juiste deurbeslag bij uw interieur

Intersteel heeft een zeer breed assortiment aan deurkrukken op rozet. Kies de deurkruk die het beste bij uw interieurstijl past. Met verschillende modellen en kleuren kunnen ze een eigenzinnig accent geven aan uw interieur zonder té uitgesproken te zijn. Combineer deurkrukken op rozet met raambeslag en meubelbeslag in dezelfde stijl. Zo creëert u eenheid in uw woning en zorgt u voor de finishing touch in uw interieur. Lees in deze blog hoe u de beste deurkruk kiest voor uw interieur.

Verschillende deuraccessoires

Naast een deurkruk op rozet heeft Intersteel verschillende deuraccessoires om uw deur compleet te maken. Kies voor een bijpassende rozet met een sleutelgat of profielcilindergat. Wanneer het een badkamer- of toiletdeur betreft is het handig om de deur op slot te kunnen draaien met een toilet/badkamersluiting. Om beschadigingen aan uw deur en de muur te voorkomen bij het openen van de deur zijn er deurstoppers beschikbaar. Wilt u in één keer alle benodigdheden voor uw deur in huis halen. Bekijk dan onze deurbeslag sets.

Intersteel Exclusives

De Intersteel Exclusives collectie bestaat uit deurkrukken ontworpen door gerenommeerde architecten en designers. Bekijk de collecties van deurkrukken van Erik Munnikhof, Arjan Moors en Bas König. Ook is Intersteel exclusief leverancier van Olivari, een Italiaans designer merk dat al meer dan 100 jaar deurkrukken met een unieke visie op design en kwaliteit ontwerpt.