Deurgrepen op rozet

Deurgrepen op rozet

Intersteel deurgrepen op rozet

De deurgrepen op rozet van Intersteel kunt u gebruiken voor zowel enkele als dubbele deuren. Daarnaast kunt u ze enkelzijdig, maar ook dubbelzijdig bevestigen en zijn ze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De deurgrepen op rozet geven een interieur een fraai uiterlijk en zijn tegenwoordig ook steeds vaker te zien op voordeuren. De deurgrepen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en finishes.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 11

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 11

per pagina

Veel schillende stijlen deurgrepen

Het assortiment deurgrepen op rozet is gevarieerd in het aantal beschikbare stijlen. Het ontwerp van de Bau-stil deurgreep vloeit voort uit twee designstromingen uit de jaren 30, Bauhaus en Jugendstil. Een eigenzinnig design met een vintage uitstraling. Deurgreep Ton is een klassiek design met een greep vervaardigd uit ebbenhout. U heeft ook deurkrukken en raamkrukken in dezelfde stijl, zodat uw beslag een eenzijdige uitstraling heeft.

Exclusieve deurgrepen

De gerenommeerde designer Erik Munnikhof heeft speciaal voor Intersteel de Dock lijn ontworpen. In deze collectie zit ook een exclusieve deurgreep op rozet. De ontwerpen van Munnikhof kenmerken zich door een heldere, leesbare vormtaal. U kunt kiezen tussen een deurgreep met een rvs handvat en een kunststof handvat.