Oud grijs deurgrepen op rozet

Oud grijs deurgrepen op rozet

Intersteel Oud grijs deurgrepen op rozet

De oud grijze deurgrepen op rozet van Intersteel zijn uitgevoerd in messing. De deurgrepen op rozet worden eerst vernikkeld, vervolgens voorzien van een zwarte finish en als laatste ondergaan ze een trommelbehandeling. De kleur past perfect bij een landelijk & klassiek interieur.

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina

Veel schillende stijlen deurgrepen

Het assortiment deurgrepen op rozet is gevarieerd in het aantal beschikbare stijlen. Het ontwerp van de Bau-stil deurgreep vloeit voort uit twee designstromingen uit de jaren 30, Bauhaus en Jugendstil. Een eigenzinnig design met een vintage uitstraling. Deurgreep Ton is een klassiek design met een greep vervaardigd uit ebbenhout. U heeft ook deurkrukken en raamkrukken in dezelfde stijl, zodat uw beslag een eenzijdige uitstraling heeft.

Exclusieve deurgrepen

De gerenommeerde designer Erik Munnikhof heeft speciaal voor Intersteel de Dock lijn ontworpen. In deze collectie zit ook een exclusieve deurgreep op rozet. De ontwerpen van Munnikhof kenmerken zich door een heldere, leesbare vormtaal. U kunt kiezen tussen een deurgreep met een rvs handvat en een kunststof handvat.