mat zwart deurgrepen op rozet

mat zwart deurgrepen op rozet

Intersteel mat zwarte deurgrepen op rozet

Mat zwarte deurgepen op rozet kunt u gebruiken voor zowel enkele als dubbele deuren. De deurgrepen op rozet zijn voorzien van een zwarte coating en geven een interieur een stoer en stijlvol karakter. Mat zwart is een van de breedste collecties in het assortiment van Intersteel waardoor u eindeloos kan combineren.

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina

Veel schillende stijlen deurgrepen

Het assortiment deurgrepen op rozet is gevarieerd in het aantal beschikbare stijlen. Het ontwerp van de Bau-stil deurgreep vloeit voort uit twee designstromingen uit de jaren 30, Bauhaus en Jugendstil. Een eigenzinnig design met een vintage uitstraling. Deurgreep Ton is een klassiek design met een greep vervaardigd uit ebbenhout. U heeft ook deurkrukken en raamkrukken in dezelfde stijl, zodat uw beslag een eenzijdige uitstraling heeft.

Exclusieve deurgrepen

De gerenommeerde designer Erik Munnikhof heeft speciaal voor Intersteel de Dock lijn ontworpen. In deze collectie zit ook een exclusieve deurgreep op rozet. De ontwerpen van Munnikhof kenmerken zich door een heldere, leesbare vormtaal. U kunt kiezen tussen een deurgreep met een rvs handvat en een kunststof handvat.