Scharnieren en paumelles

Scharnieren en paumelles

Intersteel scharnieren en paumelles

Een scharnier of paumelle zorgt ervoor dat een deur kan openen en sluiten. Intersteel heeft scharnieren en paumelles in diverse kleuren en uitvoeringen. Naast kogellagerscharnieren en paumelles, heeft Intersteel onzichtbare ofwel verdekte scharnieren. Ook heeft Intersteel scharnieren met SKG*** keurmerk of scharnieren met een CE-markering. Om paumelles te verfraaien, heeft Intersteel sierhulzen in haar assortiment.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 35

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 35

per pagina

Intersteel opent deuren

Intersteel heeft alles beschikbaar voor een goed functionerende deur. Scharnieren of paumelles zijn daar een essentieel onderdeel van. Zonder een scharnier of paumelle kan een deur niet openen of sluiten. Een paumelle bestaat uit twee losse onderdelen, een bled met een stift en met een gat, waarbij beide delen samen één geheel vormen. Paumelles worden doorgaans gebruikt voor opdekdeuren en scharnieren voor stompe deuren. Kijk voor aanschaf van scharnieren of paumelles naar de draagkracht van het product. Bij paumelles is het ook van belang of u DIN links of DIN rechts nodig hebt.

Alles voor het installeren van deuren

Om een scharnier op een deur en in het kozijn te installeren heeft u een freesmal nodig. Met een freesmal weet u precies waar en hoeveel hout u moet frezen om de scharnier te monteren. De freesmallen van Intersteel zijn speciaal ontwikkeld voor Intersteel producten. Kijk goed naar welke freesmal u nodig heeft voor welk type en maat scharnier.