Voordeurbeslag set

Voordeurbeslag set

Intersteel voordeurbeslag set

Eenvoudig en snel uw voordeur compleet maken met deze roestvast stalen set voordeurbeslag. Deze set bestaat uit een deurkruk op rozet, een voordeurknop, veiligheidsrozetten met kerntrekbeveiliging en SKG*** keurmerk, een deurbel, briefplaat en een tochtklep. Het voordeurbeslag is sterk, duurzaam en van een hoge kwaliteit. Deze set is verkrijgbaar in een ovale of rechthoekige uitvoering en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina

Een complete set voor uw voordeur

Bent u van plan een voordeur te installeren? Dan heeft u met een voordeurbeslag set van Intersteel alles bij de hand! Kies de set die bij uw wensen past. Ga voor een tijdloze uitstraling met een set van geborsteld rvs, of kies voor een set in de trendkleur mat zwart. Alle sets zijn uitgerust met veiligheidsbeslag met het SKG*** keurmerk. Dat betekent dat het om zwaar inbraakwerend beslag gaat.

De onderdelen van een set

Intersteel heeft verschillende voordeurbeslag sets in het assortiment. U heeft de keuze uit een set met ronde of vierkante rozetten. De meest volledige set bestaat uit een deurkruk op rozet, een voordeurknop, veiligheidsrozetten met kerntrekbeveiliging en SKG*** keurmerk, een deurbel, briefplaat en een tochtklep. U kunt echter ook kiezen voor een set zonder briefplaat.