Deurkloppers

Deurkloppers

Intersteel deurkloppers

Hoewel de deurklopper ingehaald is door de deurbel, wordt deze nog vaak toegepast op klassieke en landelijke woningen. Een deurklopper kenmerkt zich door de beweegbare ring die tegen de deur geslagen kan worden. Deze traditionele deurbel is verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u uw voordeur compleet kunt maken.

Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Rooster Lijst

5 Items

per pagina

Ik moest kloppen want de bel deed het niet

Hoewel ze niet vaak meer aan een voordeur prijken geven deurkloppers een klassiek accent aan uw voordeur. Kies uit charmante designs in verschillende uitvoeringen. Van klassiek messing gelakt met een gouden uitstraling, tot een meer moderne kleur zoals nikkel mat of de trendkleur mat zwart. Zo kunt u de deurklopper matchen met uw deurbeslag en creëert u eenheid in de uitstraling van uw voordeur.

Deurkloppers door de jaren heen

Vroeger had bijna elke deur wel een deurklopper. Vóór de uitvinding van elektriciteit en de hedendaagse deurbel, werden deurkloppers op voordeuren en poorten gebruikt. Met de deurklopper konden bezoekers zich gemakkelijk aankondigen door het kloppen op de aanslag die op de voordeur zat. Door de aanslag werd het geluid ook aan de binnenkant van de deur goed overgebracht.