Deurdrangers

Deurdrangers

Intersteel deurdrangers

Met een deurdranger zorgt u ervoor dat een deur na opening automatisch weer sluit. De deurdrangers van Intersteel kenmerken zich door een strak design en een hoge kwaliteit. Ze hebben een standaard schaararm en zijn geschikt voor toepassing op zowel naar links- als rechtsdraaiende binnendeuren. De Intersteel deurdrangers zijn CE gecertificeerd, dat wil zeggen dat ze voldoen aan de Europese Normen waarin eisen en beproevingsmethoden zijn vastgelegd waaraan deurdrangers moeten voldoen.

Rooster Lijst

Items 1-9 van 14

per pagina
Rooster Lijst

Items 1-9 van 14

per pagina

Het gemak van een deurdranger

Een aluminium deurdranger van Intersteel zorgt ervoor dat uw deur na opening weer automatisch sluit. De deurdrangers zijn CE gecertificeerd, dat wil zeggen dat ze voldoen aan de Europese Normen waarin eisen en beproevingsmethoden zijn vastgelegd. U heeft de keuze uit deurdrangers met glijarm en deurdrangers met schaararm in de kleuren zwart en zilvergrijs. Beide types kenmerken zich door een strak design en hoogwaardige kwaliteit en zijn geschikt voor naar links- als rechtsdraaiende binnendeuren.

Het verschil tussen een glijarm en een schaararm

Deurdrangers met een schaararm hebben over het algemeen meer duwkracht. Dit maakt ze geschikt voor buitendeuren omdat deze vaak een stuk zwaarder zijn dan binnendeuren. Nadeel van een schaarmechanisme is dat de armen van de dranger uitsteken als de deur gesloten is, omdat ze haaks op de deur staan. Deurdrangers met een glijarm komen minder vaak voor en zijn meer geschikt voor binnendeuren omdat ze minder duwkracht hebben. Het voordeel van een glijarm is dat de arm van de dranger parallel loopt aan de deur zodat hij minder opvalt.

Instelbare sluitsnelheid

Bij de installatie van een deurdranger, heeft u de vrijheid om uw voorkeuren in te stellen op de dranger. Als de deur bijvoorbeeld in een dagschoot moet vallen, is het van belang dat u de eindslag sterker maakt. Heeft u vragen over de installatie van een deurdranger, of welk type het best aansluit bij uw wensen? Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie.