Raamkrukken

Raamkrukken

Intersteel raamkrukken

Met een draai-/kiepraam kunt u ventileren in twee verschillende standen van het raam: naar binnen draaien of kantelen. Speciaal voor deze ramen heeft Intersteel draai-/kiepbeslag in haar assortiment. Deze raamkrukken of draaikiepkrukken kunnen eenvoudig op het kozijn van het raam gemonteerd worden. Het kiepbeslag is verkrijgbaar met of zonder sluiting, waarmee u extra veiligheid kunt creëren.

Rooster Lijst

Items 1-9 van 94

per pagina
Rooster Lijst

Items 1-9 van 94

per pagina

Voor design en veiligheid

Raamkrukken hebben twee functies. Ze moeten de veiligheid van uw huis garanderen door uw raam goed te sluiten, en ze moeten bijdragen aan de stijl van uw interieur. Intersteel heeft raamkrukken met beide functionaliteiten in het assortiment. Maak uw keuze uit verschillende kleuren en uitvoeringen zodat u precies de raamkruk heeft die past bij uw stijl van wonen. Kijk naar raamkrukken met het SKG** keurmerk voor extra veilig raambeslag.

Exclusieve raamkrukken

Intersteel is de exclusieve leverancier van Olivari producten in de Benelux. Olivari is een Italiaans designmerk voor deur- en raambeslag en staat al meer dan 100 jaar voor kwaliteit en hoogwaardige ontwerpen. De Olivari collectie valt onder Intersteel Exclusives. In deze zelfde collectie vindt u naast Olivari nog meer exclusieve raamkrukken. Gerenommeerde designers Erik Munnikhof en Bas König ontwierpen speciaal voor Intersteel raamkrukken als deel van hun collecties deur- en raambeslag. Hun toezegging op kwaliteit is precies waar Intersteel voor staat.