Chroom raamkrukken

Chroom raamkrukken

Intersteel Chroom raamkrukken

Verchroomde raamkrukken van Intersteel zijn verkrijgbaar in meerdere designs. Het chromen raambeslag is gepolijst en wordt voorzien van een chroom laag, waardoor het een glanzend uiterlijk heeft. De raamkrukken passen perfect bij een retro en vintage interieur. De raamkrukken van Intersteel zijn speciaal bedoeld voor draai-/kiepramen en zijn van hoge kwaliteit. U heeft keuze uit raamkrukken met of zonder sluiting, waarmee u extra veiligheid in uw eigen woning creëert.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 90

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 90

per pagina

Voor design en veiligheid

Raamkrukken hebben twee functies. Ze moeten de veiligheid van uw huis garanderen door uw raam goed te sluiten, en ze moeten bijdragen aan de stijl van uw interieur. Intersteel heeft raamkrukken met beide functionaliteiten in het assortiment. Maak uw keuze uit verschillende kleuren en uitvoeringen zodat u precies de raamkruk heeft die past bij uw stijl van wonen. Kijk naar raamkrukken met het SKG** keurmerk voor extra veilig raambeslag.

Exclusieve raamkrukken

Intersteel is de exclusieve leverancier van Olivari producten in de Benelux. Olivari is een Italiaans designmerk voor deur- en raambeslag en staat al meer dan 100 jaar voor kwaliteit en hoogwaardige ontwerpen. De Olivari collectie valt onder Intersteel Exclusives. In deze zelfde collectie vindt u naast Olivari nog meer exclusieve raamkrukken. Gerenommeerde designers Erik Munnikhof en Bas König ontwierpen speciaal voor Intersteel raamkrukken als deel van hun collecties deur- en raambeslag. Hun toezegging op kwaliteit is precies waar Intersteel voor staat.