Nikkel mat titaan raamkrukken

Nikkel mat titaan raamkrukken

Intersteel Nikkel mat titaan raamkrukken

De nikkel mat titaan PVD raamkrukken van Intersteel zijn uitgevoerd in messing en voorzien van een hoogwaardige matte nikkelkleurige PVD coating. Deze speciale behandeling maakt de finish van een hoge kwaliteit en garandeert het behoud van de oorspronkelijke kleur voor een lange periode. Mat nikkel titaan raamkrukken geven een interieur een stijlvolle en warme uitstraling.

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina

Voor design en veiligheid

Raamkrukken hebben twee functies. Ze moeten de veiligheid van uw huis garanderen door uw raam goed te sluiten, en ze moeten bijdragen aan de stijl van uw interieur. Intersteel heeft raamkrukken met beide functionaliteiten in het assortiment. Maak uw keuze uit verschillende kleuren en uitvoeringen zodat u precies de raamkruk heeft die past bij uw stijl van wonen. Kijk naar raamkrukken met het SKG** keurmerk voor extra veilig raambeslag.

Exclusieve raamkrukken

Intersteel is de exclusieve leverancier van Olivari producten in de Benelux. Olivari is een Italiaans designmerk voor deur- en raambeslag en staat al meer dan 100 jaar voor kwaliteit en hoogwaardige ontwerpen. De Olivari collectie valt onder Intersteel Exclusives. In deze zelfde collectie vindt u naast Olivari nog meer exclusieve raamkrukken. Gerenommeerde designers Erik Munnikhof en Bas König ontwierpen speciaal voor Intersteel raamkrukken als deel van hun collecties deur- en raambeslag. Hun toezegging op kwaliteit is precies waar Intersteel voor staat.