Deurvastzetters

Intersteel deurvastzetters

Deurvastzetters hebben als groot voordeel dat u uw binnen- of buitendeur op een vaste stand kunt zetten. Vervolgens kunt u de deurvastzetter eenvoudig weer met de voet vrijgeven. Intersteel heeft een drietal varianten deurvastzetters: voor montage op de deur, op de vloer of op de wand.  

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina

Zet uw deur vast met een deurvastzetter

Deurvasthouders worden ook wel deurvastzetters genoemd. Intersteel heeft twee soorten in het assortiment. Een die op de deur wordt gemonteerd, en een die aan de muur wordt gemonteerd. De deurvastzetter die aan de muur wordt gemonteerd bestaat uit een haak en een oog. De haak wordt aan de muur bevestigd en het oog wordt op de deur bevestigd. Zodra de deur dusdanig wordt opengezet dat de haak in het oog valt staat de deur vast. Deze deurvasthouder wordt meestal voor buitendeuren gebruikt. 

Meer flexibiliteit

De andere deurvastzetter in het assortiment wordt op de deur gemonteerd. Het mechanisme werkt door middel van een stalen pin met een rubberen onderkant die met de voet naar beneden kan worden gedrukt. Dit levert meer flexibiliteit in de mate waarin u de deur in een open positie kan vastzetten. U kunt de deur op een kiertje zetten, maar ook helemaal open. Als u de deur weer los wilt maken drukt u wederom met uw voet op het metalen plaatje bij de bovenkant van de pin. Door middel van een veer zal de pin omhoog schieten en zal de deur weer vrij zijn.