Deurespagnoletten

Deurespagnoletten

Intersteel deurespagnoletten

Met deurespagnoletten kunt u deuren afsluiten door middel van één beweging met een hendel. Intersteel heeft pompespagnoletten in haar assortiment waarmee een deur wordt afgesloten door de hendel naar beneden te brengen. Een deurespagnolet wordt op het kozijn van de deur bevestigd en sluit in de onder- en bovendorpel met behulp van een espagnoletstang. Als aanvullende beveiliging van uw espagnolet, kunt u gebruik maken van een espagnoletslot.

Rooster Lijst

Items 1-9 van 45

per pagina
Rooster Lijst

Items 1-9 van 45

per pagina

Het gemak van een deurespagnolet

Met deurespagnoletten kunt u deuren afsluiten door middel van één beweging. Het espagnolet mechanisme zorgt ervoor dat de deur zowel aan de bovenkant als aan de onderkant wordt vergrendeld. Intersteel heeft twee soorten espagnoletten in het assortiment. Een pompespagnolet waarmee u de deur sluit door de hendel naar beneden te brengen, en een krukespagnolet met een draaimechanisme waarbij u de kruk naar beneden moet draaien.

Extra veiligheid

Als aanvullende beveiliging van uw deur, kunt u gebruikmaken van een afsluitbare deurespagnolet. In dit espagnolet zit een slot verwerkt in de hendel. Vergrendelen is zodoende zeer eenvoudig met de meegeleverde sleutel. Onze afsluitbare veiligheidsespagnoletten in wit en aluminium zijn SKG** gekeurd, KOMO gecertificeerd en voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig wonen. Het op lengte maken van deze espagnolet kan eenvoudig door de bovenzijde in te korten tot maximaal 25 cm boven de kruk.