Schuifdeurkommen

Schuifdeurkommen

Intersteel schuifdeurkommen

Met schuifdeurkommen zorgt u ervoor dat u een schuifdeur eenvoudig kunt openen of sluiten. De komgrepen van Intersteel vallen geheel in de deur, zodat de schuifdeur een strak uiterlijk krijgt. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende varianten; van rechthoekige, vierkante schuifdeurkommen, tot aan ronde en ovale komgrepen.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 48

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 48

per pagina

Schuifdeurkommen voor elke toepassing

Met de schuifdeurkommen of -grepen van Intersteel maakt u gemakkelijk uw schuifdeur open. De kommen vallen in de deur zodat ze een strakke afwerking creëren. U kunt ze echter ook gebruiken voor kasten of lades. Omdat ze makkelijk zijn te monteren kunnen ze voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Schuifdeurkommen in alle soorten en maten

In ons brede assortiment schuifdeurkommen heeft u de keuze uit verschillende modellen, maten en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor roestvast staal voor een moderne uitstraling, of ga voor een industriële look met een mat zwarte schuifdeurkom. Zodoende kiest u de perfecte schuifdeurkom voor uw interieur en doeleinde.

Exclusieve schuifdeurkommen van olivari

In onze Intersteel Exlcusives collectie vindt u een ruim assortiment schuifdeurkommen van Olivari, een Italiaans designmerk gespecialiseerd in deurbeslag. Olivari staat voor kwaliteit en creativiteit in design. Als exclusief leverancier van Olivari in de Benelux is Intersteel trots om deze collectie schuifdeurkommen aan te mogen bieden.