antraciet titaan schuifdeurkommen

antraciet titaan schuifdeurkommen

Intersteel antraciet titaan schuifdeurkommen

De antraciet titaan PVD schuifdeurkommen van Intersteel zijn uitgevoerd in messing en voorzien van een hoogwaardige antracietkleurige PVD coating. De finish is door deze speciale behandeling van een buitengewoon hoge kwaliteit en het behoud van de oorspronkelijke kleur is gegarandeerd voor een lange periode. De metaal zwarte kleur geeft een stoer accent aan uw schuifdeuren.

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina

Schuifdeurkommen voor elke toepassing

Met de schuifdeurkommen of -grepen van Intersteel maakt u gemakkelijk uw schuifdeur open. De kommen vallen in de deur zodat ze een strakke afwerking creëren. U kunt ze echter ook gebruiken voor kasten of lades. Omdat ze makkelijk zijn te monteren kunnen ze voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Schuifdeurkommen in alle soorten en maten

In ons brede assortiment schuifdeurkommen heeft u de keuze uit verschillende modellen, maten en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor roestvast staal voor een moderne uitstraling, of ga voor een industriële look met een mat zwarte schuifdeurkom. Zodoende kiest u de perfecte schuifdeurkom voor uw interieur en doeleinde.

Exclusieve schuifdeurkommen van olivari

In onze Intersteel Exlcusives collectie vindt u een ruim assortiment schuifdeurkommen van Olivari, een Italiaans designmerk gespecialiseerd in deurbeslag. Olivari staat voor kwaliteit en creativiteit in design. Als exclusief leverancier van Olivari in de Benelux is Intersteel trots om deze collectie schuifdeurkommen aan te mogen bieden.