Intersteel Chroom mat schuifdeurkommen

Intersteel Chroom mat schuifdeurkommen

Intersteel Chroom mat schuifdeurkommen

Mat verchroomd schuifdeurbeslag van Intersteel wordt geborsteld, waarna een chroom laag wordt aangebracht. Doordat de geborstelde structuur behouden blijft krijgt het chroom een matte uitstraling. Door het zilverkleurige uiterlijk van mat chromen schuifdeurkommen, krijgt het interieur een frisse en moderne uitstraling.

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina

Schuifdeurkommen voor elke toepassing

Met de schuifdeurkommen of -grepen van Intersteel maakt u gemakkelijk uw schuifdeur open. De kommen vallen in de deur zodat ze een strakke afwerking creëren. U kunt ze echter ook gebruiken voor kasten of lades. Omdat ze makkelijk zijn te monteren kunnen ze voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Schuifdeurkommen in alle soorten en maten

In ons brede assortiment schuifdeurkommen heeft u de keuze uit verschillende modellen, maten en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor roestvast staal voor een moderne uitstraling, of ga voor een industriële look met een mat zwarte schuifdeurkom. Zodoende kiest u de perfecte schuifdeurkom voor uw interieur en doeleinde.

Exclusieve schuifdeurkommen van olivari

In onze Intersteel Exlcusives collectie vindt u een ruim assortiment schuifdeurkommen van Olivari, een Italiaans designmerk gespecialiseerd in deurbeslag. Olivari staat voor kwaliteit en creativiteit in design. Als exclusief leverancier van Olivari in de Benelux is Intersteel trots om deze collectie schuifdeurkommen aan te mogen bieden.