Kapstokken

Kapstokken

Intersteel kapstokken

Een kapstok of garderoberek is handig voor het ophangen van onder andere jassen. Wilt u veel jassen kwijt in uw hal? Dan kunt u het beste kiezen voor een wandkapstok met losse kledinghangers. Deze kunt u eenvoudig uitbreiden, naar gelang het aantal jassen. Heeft u weinig ruimte en wilt u maar een paar jassen ophangen? Maak dan gebruik van de garderobesteun.

Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina

Kapstokken

Geen huis is compleet zonder de mogelijkheid om een jas op te hangen. Uiteraard uw eigen jas, maar ook de jassen van uw bezoek. Intersteel heeft diverse kapstokken in het assortiment die voorzien in die behoefte. Bijvoorbeeld een 5-haakse kapstok die u aan de muur bevestigt. De haken zijn afwisselend jashaken en kapstokhaken, zo heeft u ook de mogelijkheid mutsen of hoeden op te hangen. Als vijf haken niet genoeg zijn heeft u ook de keuze uit een kapstok met negen haken.

Garderoberek of garderobesteun

Als een kapstok niet uw smaak is, kunt u ook kiezen voor een garderoberek of garderobesteun. Een garderoberek geeft u de mogelijkheid om kledinghangers op te hangen met daaraan uw jas. Het rek bestaat uit drie buizen waarop u boven op het rek ook opbergruimte creëert. Daarnaast wordt het rek geleverd met kledinghangers in dezelfde stijl als het rek. Een garderobesteun is een ronde buis op rozet dat u aan de muur kunt bevestigen en kledinghangers aan kunt hangen. De steun van Intersteel wordt standaard geleverd met drie kledinghangers. Als u behoefte heeft aan meer kledinghangers kunt u ze ook apart kopen. U heeft de keuze uit een kledinghanger met dicht oog en met een haak.