Knoppen op schild

Knoppen op schild

Intersteel knoppen op schild

Knoppen op schild zijn verkrijgbaar in een grote variëteit aan kleuren, designs en uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een deurknop op een ovaal schild of een rechthoekig schild. Intersteel heeft schilden met een profielcilindergat, sleutelgat, toilet-/badkamersluiting of een blind schild. Het grote voordeel van knoppen op schild is dat ze de gaten afdekken die voorheen in de deur zaten. Intersteel heeft voor elk wat wils.

Rooster Lijst

Items 1-9 van 15

per pagina
Rooster Lijst

Items 1-9 van 15

per pagina

Knoppen op verschillende schilden

Knoppen op schild zijn gevarieerd toepasbaar. Voor zowel de binnenzijde van uw buitendeur als binnendeuren. Het schild zorgt er tevens voor dat alle boorgaten die het voorgaand beslag heeft achtergelaten worden afgedekt. U heeft ook de keuze uit verschillende soorten schilden. Bijvoorbeeld schilden met een sleutelgat of met een profielcilindergat. Ook heeft Intersteel knoppen op blind schild in het assortiment. Een blind schild heeft geen gat.

Het gebruik van een knop op schild

Een knop op schild wordt vaak gebruikt voor meterkasten. Deze deur heeft namelijk maar aan één zijde een knop nodig. De knop geeft houvast om de deur gemakkelijk open te maken. Let bij het plaatsen van een schild op de maatvoering. Zonder de correcte profielcilinder maat of het sleutelgat maat zal de knop op schild niet goed passen. De profielcilinder maat is de afstand tussen het hart van het krukgat en het hart van de profielcilinder. De meest voorkomende maten zijn 55 mm, 72 mm en 92 mm. Voor de sleutelgat maat gelden dat de meest voorkomende maten 56 mm en 72 mm zijn. De tweede belangrijke maat is de deurdikte. Deze kunt u meten door simpelweg de dikte van uw deur te meten.