Rvs geborstelde kierstandhouders

Rvs geborstelde kierstandhouders

Intersteel Rvs geborstelde kierstandhouders

Rvs geborstelde kierstandhouders van Intersteel zijn gemaakt van hoogwaardig roestvast staal en ondergaan een borstelbehandeling ondergaan. Het veiligheidsbeslag past goed in een modern en strak interieur. Een kierstandhouder heeft als groot voordeel dat u de deur op een kier kunt zetten met een opening van 8 cm. Hierdoor kunt u eerst kijken wie er voor uw deur staat, voordat u iemand binnenlaat.
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina

Kierstandhouders door de jaren heen

Het ontwerp van de kierstandhouder heeft een hele evolutie ondergaan. Waar het vroeger alleen uit een kleine ketting bestond, is het ontwerp nu geëvalueerd naar een robuust en stevig design. Met de naar kierstandhouder Curve kan u de deur op een kier zetten met een opening van 8 centimeter. Hetzelfde principe als het oude ontwerp, maar een stuk sterker door het gebruik van massief roestvast staal. Zo houdt u ongenode gasten buiten de deur en voelt u zich veilig thuis. Let goed op welk soort kierstandhouder u nodig heeft. Intersteel heeft voor zowel naar binnen draaiende als naar buiten draaiende deuren en ramen kierstandhouders.

Kierstandhouders niet alleen voor deuren

En wist u dat kierstandershouders ook steeds vaker voor ramen worden gebruikt? Hiermee zorgt u toch voor ventilatie, maar kan het raam beperkt geopend worden. Ramen zijn meestal een van de meest kwetsbare plekken van een huis, omdat ze vaak niet zijn voorzien van veilig beslag. Met een kierstandhouder is dat probleem makkelijk opgelost. Voor meer opties in veilig raambeslag klikt u op de link.

Wanneer heeft u een opvulblok nodig

Als uw huis opdekramen- of deuren heeft kunt u zonder een opvulblok geen kierstandhouder monteren. Het opvulblok zorgt ervoor dat de kierstandhouder op hetzelfde niveau wordt gebracht als het kozijn. Dit maakt montage eenvoudig. Het opvulblok van Intersteel is gemaakt van hetzelfde hoogwaardige geborstelde roestvast staal als de kierstandhouder.