Deurbeslag sets

Intersteel deurbeslag sets

De deurbeslag sets van Intersteel zijn geschikt voor binnendeuren. Deze sets zijn verkrijgbaar in twee varianten, rvs geborsteld en aluminium mat zwart. Het deurbeslag wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 14

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 14

per pagina

Een complete set voor uw binnendeur

Met een deurbeslag set van Intersteel heeft u alle benodigdheden om een functionele deur te installeren. De set bestaat uit een woningbouwslot, sluitplaat, set deurkrukken en bevestigingsmateriaal voor montage. U kunt ook kiezen voor een deurbeslag set met een wc-sluiting. Zo heeft u alles bij de hand bij het installeren van een wc-deur.

Een mooi project voor de echte klusser

Een binnendeur installeren wordt u erg makkelijk gemaakt met een complete deurbeslag set van Intersteel. Ideaal voor zowel de ervaren als de beginnende doe-het-zelver. Montage is eenvoudig omdat u dezelfde inbouw- en freesmaten kunt gebruiken als bij een standaard woningslot. Daarnaast worden de sets geleverd met een slot waarvan de dagschoot omwisselbaar is. Dat wil zeggen dat deze zowel voor linksdraaiende als rechtsdraaiende deuren geschikt is.

De verschillende deurkrukken

De verschillende sets zijn voorzien een paar deurkrukken. De mat zwarte set is voorzien van de deurkruk Eucla op ronde rozet. Deze kruk is gemaakt van aluminium met een mat zwarte coating. Doordat de rozet is voorzien van nokken wordt deze beter op zijn plek gehouden. Bij de roestvast stalen set zit deurkruk Hoek 90° op een ronde rozet. Deze kruk is vervaardigd uit roestvast staal en is naderhand geborsteld, waardoor hij een matte uitstraling heeft. De rozet heeft een stalen onderconstructie en is voorzien van een veer, die ervoor zorgt dat de kruk na gebruik weer terugveert naar zijn originele horizontale positie.