Mat zwart kapstokken

Mat zwart kapstokken

Intersteel Mat zwarte kapstokken

Mat zwarte kapstokken van Intersteel zijn uitgevoerd in roestvast staal en voorzien van een mat zwarte coating. De donkere uitstraling past zeer goed in een vintage en retro interieur. Door het gebruik van rvs zijn de kapstokken garant van een lange levensduur.

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina

Kapstokken

Geen huis is compleet zonder de mogelijkheid om een jas op te hangen. Uiteraard uw eigen jas, maar ook de jassen van uw bezoek. Intersteel heeft diverse kapstokken in het assortiment die voorzien in die behoefte. Bijvoorbeeld een 5-haakse kapstok die u aan de muur bevestigt. De haken zijn afwisselend jashaken en kapstokhaken, zo heeft u ook de mogelijkheid mutsen of hoeden op te hangen. Als vijf haken niet genoeg zijn heeft u ook de keuze uit een kapstok met negen haken.

Garderoberek of garderobesteun

Als een kapstok niet uw smaak is, kunt u ook kiezen voor een garderoberek of garderobesteun. Een garderoberek geeft u de mogelijkheid om kledinghangers op te hangen met daaraan uw jas. Het rek bestaat uit drie buizen waarop u boven op het rek ook opbergruimte creëert. Daarnaast wordt het rek geleverd met kledinghangers in dezelfde stijl als het rek. Een garderobesteun is een ronde buis op rozet dat u aan de muur kunt bevestigen en kledinghangers aan kunt hangen. De steun van Intersteel wordt standaard geleverd met drie kledinghangers. Als u behoefte heeft aan meer kledinghangers kunt u ze ook apart kopen. U heeft de keuze uit een kledinghanger met dicht oog en met een haak.