Nikkel mat deurgrepen op rozet

Nikkel mat deurgrepen op rozet

Intersteel Nikkel mat deurgrepen op rozet

Vernikkeld matte deurgrepen op rozet van Intersteel ondergaan een borstelbehandeling. Daarna worden een nikkel laag en laklaag aangebracht. Doordat het geborstelde structuur behouden blijft, krijgen de deurgrepen op rozet een matte uitstraling. De deurgrepen passen perfect bij een vintage en retro interieur.

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina

Veel schillende stijlen deurgrepen

Het assortiment deurgrepen op rozet is gevarieerd in het aantal beschikbare stijlen. Het ontwerp van de Bau-stil deurgreep vloeit voort uit twee designstromingen uit de jaren 30, Bauhaus en Jugendstil. Een eigenzinnig design met een vintage uitstraling. Deurgreep Ton is een klassiek design met een greep vervaardigd uit ebbenhout. U heeft ook deurkrukken en raamkrukken in dezelfde stijl, zodat uw beslag een eenzijdige uitstraling heeft.

Exclusieve deurgrepen

De gerenommeerde designer Erik Munnikhof heeft speciaal voor Intersteel de Dock lijn ontworpen. In deze collectie zit ook een exclusieve deurgreep op rozet. De ontwerpen van Munnikhof kenmerken zich door een heldere, leesbare vormtaal. U kunt kiezen tussen een deurgreep met een rvs handvat en een kunststof handvat.