Mat zwarte knopkrukken

Mat zwarte knopkrukken

Intersteel Mat zwarte knopkrukken

De mat zwarte knopkrukken van Intersteel zijn voorzien van een zwarte coating, hiermee is het onderdeel van de breedste collectie van Intersteel. Mat zwart is momenteel zeer trendy. Mat zwart binnendeurbeslag is tijdloos en geeft het interieur een stijlvol en stoer karakter.
Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Rooster Lijst

3 Items

per pagina

Knopkruk of deurknop?

Knopkrukken worden in de volksmond deurknoppen genoemd en zijn beschikbaar voor zowel de binnenzijde van de buitendeur als voor binnendeuren. Er zit echter wel degelijk een verschil tussen een knopkruk en een deurknop. Een knopkruk is voorzien van een draaimechanisme waarmee je de deur uit de dagschoot kan draaien, een deurknop zit vast aan de rozet of het schild en kan niet draaien. Deze designs zitten tussen deurknoppen en deurkrukken in. Kies uit ons brede assortiment een knopkruk die het beste past bij uw huisstijl.

Gaat u voor messing of rvs knopkrukken?

Intersteel helpt u graag met het vinden van de perfecte knopkruk. Kies uit verschillende materialen zoals messing of roestvast staal. Ook heeft Intersteel houten knopkrukken. Hout geeft een warm accent aan uw deur. Naast het materiaal heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren. Ga voor de trendkleur mat zwart of het glanzende messing titaan PVD. Voor vragen over de verschillende uitvoeringen kunt u altijd contact met ons opnemen.