mat zwart schuifdeursysteem

mat zwart schuifdeursysteem

Intersteel mat zwart schuifdeursysteem

Deze stalen schuifdeursystemen hebben een mat zwarte poedercoating. De mat zwarte schuifdeursystemen hebben een maximum draagkracht van 100 kg en zijn eenvoudig te monteren. Een schuifdeursysteem bestaat uit twee stalen rails van 100 cm met twee hangrollen. Om voor een goede geleiding van de schuifdeur te zorgen, worden er stalen deurstoppers, afstandhouders en een vloergeleider meegeleverd. Daarnaast zijn er ook mat zwarte accessoires beschikbaar zoals deurgrepen, schuifdeurkommen en een sluitvertrager.
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina

Ruim assortiment schuifdeursystemen

Een schuifdeursysteem is dé oplossing voor als u van een zelf uitgekozen deur een schuifdeur of barndoor wilt maken. Zo creëert u een stijlvolle oplossing om ruimtes van elkaar te scheiden. En waar u bij een normale deur rekening moet houden met een uitzwaai, is dat bij een schuifdeur geen punt. Dat geeft een schuifdeur een praktisch voordeel ten opzichte van een normale deur. Bekijk ons assortiment schuifdeursystemen en uit een brede selectie van kleuren.

Een schuifdeursysteem past in elk interieur

Schuifdeursystemen zijn goed te combineren met allerlei interieurstijlen. Wilt u een industrieel accent geven aan uw interieur? Kies dan voor de trendkleur van dit moment, mat zwart. Voor een landelijk of klassiek interieur heeft u de keuze uit een antieke look. Maar er zijn ook schuifdeursystemen gemaakt van roestvast staal dat is geborsteld voor een matte finish. Deze passen perfect in een moderne stijl. Alle schuifdeursysteem sets bevatten alle benodigdheden om van een zelf uitgekozen deur een loftdoor te maken.

Eenvoudig te verlengen en vele accessoires

Het mooie aan een schuifdeursysteem is dat hij gemakkelijk verlengt kan worden. Voor een verlenging van dit systeem kunt u gebruik maken van tussenrails. Deze zijn verkrijgbaar in twee maten 45 cm en 90 cm. Voor de montage van deze verlenging kunt u gebruik maken de aparte bevestiging set. Daarnaast heeft u een geleider en afstand houders nodig. Met een geleider zorgt u voor een goede geleiding van de deur. Met de afstand houders zorgt u ervoor dat de deur niet gaat kantelen. Door ons brede assortiment accessoires kunt u eenheid creëren door deurgrepen, schuifdeurkommen of sluitvertragers te matchen met uw ophangsysteem. Kortom, voor elke smaak is er wel een passend schuifdeursysteem te vinden.