ART.NR.: 0023.450122

Schuifdeursysteem Modern Top mat zwart


Omschrijving

Dit stalen schuifdeursysteem heeft een mat zwarte poedercoating en wordt op de bovenkant van de deur gemonteerd. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee hangrollen met open wiel en een lengte van 15,5 cm. Om voor een goede geleiding van de schuifdeur te zorgen, worden er stalen deurstoppers, afstandhouders en een vloergeleider meegeleverd. Deze set wordt aangeboden inclusief bevestigingsmateriaal.
Lees meer
Adviesprijs
€ 125,00
Meer informatie
Artikelnummer 0023.450122
Kleur Mat zwart
Materiaal Staal
EAN 8714186447970
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
Interieurstijl Vintage & Retro
Inhoud verpakking Twee stalen rails van 100 cm
Twee gelagerde stalen hangers
Twee stalen deurstoppers
Twee afstandhouder voor op de deur
Schuifdeur vloergeleider
Bevestigingsmateriaal
Collectie Intersteel Living
Deurdikte Geschikt voor een deurdikte van 35 - 40 mm
Eenheid Per set
Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Daarom biedt Intersteel 10 jaar garantie op de schuifdeursystemen. De garantie is alleen geldig wanneer het product op een juiste wijze is gemonteerd. Lees daarom zorgvuldig de handleiding voordat u het product installeert. De garantie heeft alleen betrekking op de technische werking van het product.

Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van de schuifdeursystemen, is het van belang om het product op de juiste wijze te monteren. Intersteel helpt u graag op weg.

Door middel van onze instructievideo’s leggen wij u uit hoe u het beste een schuifdeursysteem kunt monteren. In de video “Hoe monteer ik een schuifdeursysteem op een betonnen wand” leggen wij u stap voor stap uit hoe u het beste een schuifdeursysteem op een betonnen / stenen wand kunt monteren. Heeft u een houten wand? Bekijk dan de video “Hoe monteer ik een schuifdeursysteem op een houten wand”. Daarnaast vindt u in deze video's tips, waar u tijdens de montage extra op moet letten en laten wij u een overzicht zien met extra opties voor een schuifdeursysteem. Hierbij kunt u denken aan het verlengen van het systeem of het gebruik van een sluitvertrager.

Maakt u liever gebruik van een handleiding? Download dan de handleiding schuifdeursysteem Modern Top. Hierin leggen wij u in minder dan 10 stappen uit hoe u het beste een schuifdeursysteem kunt monteren en leest u welke maatvoeringen wij adviseren voor montage. 

Customer Questions
Nog geen gestelde vragen voor dit product