mat zwart deurcamera's en -spionnen

mat zwart deurcamera's en -spionnen

Intersteel zwarte deurcamera's en -spionnen

Met de mat zwarte deurspionnen van Intersteel kunt u makkelijk en snel zien wie er voor uw deur staat. Dit zorgt voor een veilig gevoel in uw woning. Daarnaast is het een vereiste om te kunnen zien wie er voor uw deur staat volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). 

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina

Digitale deurcamera’s

Met een digitale deurcamera ziet u gemakkelijk wie er voor uw deur staat. Als er aangebeld wordt hoeft u alleen maar op de knop te drukken op het display om de camera te activeren. Duidelijkheid over wie er aan de deur staan geeft een gevoel van zekerheid en veiligheid. Met een kijkhoek van 100 graden behoudt u tevens goed het overzicht.

Deurspionnen

Een deurspion wordt ook wel een kijkgaatje genoemd. De verschillende kleuren deurspionnen van Intersteel hebben een kijkhoek van 180 graden. Dit geeft u een compleet overzicht zonder blinde hoeken. De grote kijkhoek betekent echter niet dat de deurspion groot van stuk is. Met een diameter van maar 14 mm valt hij haast niet op. Het product is geschikt voor een deurdikte van 35-60 mm. Daarnaast is hij eenvoudig te installeren.