ART.NR.: 0023.450116

Sluitvertrager 3.0


Omschrijving

Schuifdeuren zijn geschikt voor elk interieur. U kunt met een schuifdeur een kamer scheiden of gebruiken als ruimtebesparende toegangsdeur. Daarnaast geeft het uw interieur een fraai uiterlijk en is het de trend van dit moment. Deze sluitvertrager of softclose zorgt voor een soepele geleiding van uw deur en helpt om beschadigingen te voorkomen. Deze sluitvertrager kan eenvoudig gemonteerd worden middels twee klemmen op de rail en is zowel links als rechts te monteren.

Lees meer
Adviesprijs
€ 25,95
Meer informatie
Artikelnummer 0023.450116
Kleur Mat zwart
Materiaal Kunststof
EAN 8714186514917
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
Eigenschappen Zowel links als rechts te monteren
Helpt beschadigingen voorkomen
Boren in de achterwand is niet nodig
Eenvoudige montage middels 2 klemmen op de rail
Inhoud verpakking Sluitvertrager
Bevestigingsmateriaal voor montage
Collectie Intersteel Living
Eenheid Per stuk
Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Dit product is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van de schuifdeursystemen en de sluitvertrager, is het van belang om het product op de juiste wijze te monteren. Intersteel helpt u graag op weg.

Door middel van een handleiding leggen wij u in enkele stappen uit hoe u het beste de sluitvertrager 3.0 kunt monteren. Download hier de handleiding Sluitvertrager 3.0

Customer Questions
Nog geen gestelde vragen voor dit product