ART.NR.: 0023.450162

Schuifdeurkom voor DIY-schuifdeur Cubo 100x35 mm zwart


Omschrijving

Deze schuifdeurkom is speciaal bedoeld voor de DIY-schuifdeur Cubo. De schuifdeurkom is vervaardigd uit aluminium en voorzien van een zwarte coating. Deze kom heeft een afmeting van 100 x 38 mm en wordt op het profiel van de DIY-schuifdeur gemonteerd.

Lees meer
Adviesprijs
€ 21,95
Meer informatie
Artikelnummer 0023.450162
Kleur Mat zwart
Materiaal Aluminium
EAN 8714186538654
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
Interieurstijl Modern & Strak
Inhoud verpakking Schuifdeurkom
Bevestigingsmateriaal voor montage
Collectie Intersteel Living
Eenheid Per stuk
Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Dit product is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van de schuifdeursystemen, is het van belang om het product op de juiste wijze te monteren. Intersteel helpt u graag op weg.

Download hier de handleiding. Hierin leggen wij u in in een paar stappen uit hoe u het beste een schuifdeurkom voor DIY-schuideur Cubo kunt monteren.

Customer Questions
Nog geen gestelde vragen voor dit product