ART.NR.: 0023.450117

Verstelbare deurgeleider tbv onderzijde schuifdeur zwart


Omschrijving

Om voor een goede geleiding van een schuifdeur te zorgen, kunt u gebruik maken van een deurgeleider. Deze zwarte deurgeleider monteert u aan de onderzijde van de schuifdeur en is verstelbaar. Deze geleider wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.
Lees meer
Adviesprijs
€ 16,35
Meer informatie
Artikelnummer 0023.450117
Kleur Mat zwart
Materiaal Staal
EAN 8714186464472
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
Interieurstijl Vintage & Retro
Inhoud verpakking Verstelbare deurgeleider
Bevestigingsmateriaal voor montage
Collectie Intersteel Living
Eenheid Per stuk
Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Daarom biedt Intersteel 10 jaar garantie op de schuifdeursystemen. De garantie is alleen geldig wanneer het product op een juiste wijze is gemonteerd. Lees daarom zorgvuldig de handleiding voordat u het product installeert. De garantie heeft alleen betrekking op de technische werking van het product.

Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van de schuifdeursystemen en de deurgeleider, is het van belang om het product op de juiste wijze te monteren. Intersteel helpt u graag op weg.

Door middel van een handleiding leggen wij u in enkele stappen uit hoe u het beste de deurgeleider kunt monteren. Download hier de handleiding deurgeleider.

 

Customer Questions
Nog geen gestelde vragen voor dit product