ART.NR.: 0035.450101

Schuifdeursysteem Basic rvs geborsteld


Omschrijving

Dit roestvast stalen schuifdeursysteem heeft een geborstelde finish. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee roestvast stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee rechte hangrollen met een lengte van 29 cm. Om voor een goede geleiding van de schuifdeur te zorgen, worden er roestvast stalen deurstoppers, afstandhouders en een vloergeleider meegeleverd. Deze set wordt aangeboden inclusief bevestigingsmateriaal.
Lees meer
Adviesprijs
€ 155,00
Meer informatie
Artikelnummer 0035.450101
Kleur Rvs geborsteld
Materiaal Roestvast staal
EAN 8714186448007
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
Interieurstijl Modern & Strak
Inhoud verpakking Twee roestvast stalen rails van 100 cm
Twee gelagerde roestvast stalen hangers
Twee roestvast stalen deurstoppers
Twee afstandhouder voor op de deur
Schuifdeur vloergeleider
Bevestigingsmateriaal
Collectie Intersteel Living
Deurdikte Geschikt voor een deurdikte van 35 - 40 mm
Eenheid Per set
Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Dit roestvast stalen product onderging een borstel behandeling. Ondanks de hoge rvs kwaliteit, is het product onderhevig aan oppervlakte corrosie. Dit is niet afkomstig van het product zelf, maar vormt zich van buitenaf op het oppervlak. Regelmatig afnemen met een zachte, vochtige doek volstaat en voorkomt oppervlakte aantasting. Indien er sprake is van vliegroest, kunt u dit verwijderen door middel van één van onze reiniging- en onderhoudsproducten. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van de schuifdeursystemen, is het van belang om het product op de juiste wijze te monteren. Intersteel helpt u graag op weg.

Door middel van onze instructievideo’s leggen wij u uit hoe u het beste een schuifdeursysteem kunt monteren. In de video “Hoe monteer ik een schuifdeursysteem op een betonnen wand” leggen wij u stap voor stap uit hoe u het beste een schuifdeursysteem op een betonnen / stenen wand kunt monteren. Heeft u een houten wand? Bekijk dan de video “Hoe monteer ik een schuifdeursysteem op een houten wand”. Daarnaast vindt u in deze video's tips, waar u tijdens de montage extra op moet letten en laten wij u een overzicht zien met extra opties voor een schuifdeursysteem. Hierbij kunt u denken aan het verlengen van het systeem of het gebruik van een sluitvertrager.

Maakt u liever gebruik van een handleiding? Download dan de handleiding schuifdeursysteem Basic. Hierin leggen wij u in minder dan 10 stappen uit hoe u het beste een schuifdeursysteem kunt monteren en leest u welke maatvoeringen wij adviseren voor montage. 

Customer Questions
Nog geen gestelde vragen voor dit product