ART.NR.: 0023.462701

Taatsscharnier tot 75 kilo zwart


Omschrijving

Een taatsdeurscharnier of pivot scharnier biedt de mogelijkheid om een taatsdeur om zijn verticale as te laten draaien. De draaipunten bevinden zich namelijk aan de boven- en onderkant van de deur. Niet alleen biedt het een praktische en ruimtebesparende oplossing, het geeft je interieur ook een stijlvolle en strakke uitstraling. Dit taatsdeurscharnier is uitgevoerd in aluminium en voorzien van een zwarte behuizing en afdekkappen. Dit scharnier is geschikt voor houten deuren met een gewicht tot 75 kilo en vanaf deurdikte 40 mm. De standaard openingshoek van de deur vanaf gesloten toestand is 150° en het taatsscharnier heeft een standborging van 90°. De sluitsnelheid van de deur is instelbaar, waardoor je zelf kunt bepalen hoe snel de deur sluit.  Montage vindt plaats in het plafond en op de vloer en het scharnier wordt per stuk geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Lees meer
Adviesprijs
€ 152,00
Meer informatie
Artikelnummer 0023.462701
Kleur Mat zwart
Materiaal Aluminium / roestvast staal
EAN 8714186508176
Garantie 5 jaar functionaliteitsgarantie
Interieurstijl Modern & Strak
Inhoud verpakking Taatsscharnier
Bevestigingsmateriaal voor montage
Collectie Intersteel Living
Deurdikte Geschikt voor een deurdikte vanaf 40 mm
Eenheid Per stuk

Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van de taatsdeurscharnieren, is het van belang om het product op de juiste wijze te monteren. Intersteel helpt u graag op weg.

Download de handleiding taatsscharnier. Hierin leggen wij u uit hoe u het beste een taatsscharnier kunt monteren en leest u welke maatvoeringen wij adviseren voor montage. 

Tip! De montage van een taatsdeurscharnier dient op een nauwkeurige wijze te gebeuren, schakel daarom een professional in om een taatsscharnier te monteren.

Customer Questions
Nog geen gestelde vragen voor dit product