ART.NR.: 0094.462640

Scharnier 130 x 30 mm zamak – nikkel 3D verstelbaar


Omschrijving

Maak uw deur een onderdeel van het interieur met de onzichtbare deurscharnieren van Intersteel. Deze verdekte scharnier is volledig geïntegreerd in de deur, waardoor hij niet zichtbaar is als de deur gesloten is. Hierdoor creëert u een strakke uitstraling in uw interieur. Dit scharnier is uitgevoerd in zamak en naderhand verzinkt. De afdekplaatjes zijn uitgevoerd in staal en vervolgens vernikkeld. Het scharnier heeft een afmeting van 130 x 30 mm en is geschikt voor deuren met een minimale deurdikte van 35 mm tot een maximale deurdikte van 45 mm. Hij is van een hoogwaardige kwaliteit en is getest op intensief gebruik: 200.000 open- en sluitbewegingen. Daarnaast is dit scharnier 30 minuten brandvertragend. Tot slot wordt dit scharnier per stuk geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

 

 

Lees meer
Adviesprijs
€ 44,75
Meer informatie
Artikelnummer 0094.462640
Kleur Nikkel
Materiaal Zamak
EAN 8714186460689
Garantie 2 jaar functionaliteitsgarantie
Eigenschappen 3D verstelbaar
Getest op 200.000 cycli
30 minuten brandvertragend
Draaggewicht bij 2 scharnieren: 50 kg
Draaggewicht bij 3 scharnieren: 70 kg
Interieurstijl Modern & Strak
Inhoud verpakking Scharnier
2 afdekkapjes
Bevestigingsmateriaal voor montage
Montagehandleiding
Collectie Intersteel Exclusives
Deurdikte Geschikt voor een deurdikte van 35 - 45 mm
Maatvoering 130 x 30 mm
Eenheid Per stuk
Dit scharnier is zelfsmerend, wat betekent dat u geen onderhoud aan dit scharnier heeft. Montageadvies Dit scharnier is 3D verstelbaar. Dat wil zeggen dat u de scharnier verticaal, horizontaal en in de diepte kunt instellen. Hierdoor zorgt u voor een nauwkeurige montage en kunt u ze eenvoudig na stellen wanneer u de deur gaat afhangen. Voor deuren van een hoogte van 2115 mm, adviseren wij om drie scharnieren toe te passen en deuren met een hoogte van 2315 mm om vier scharnieren toe te passen. Voor deuren met een gewicht tot 50 kg adviseren wij twee scharnieren en tot een gewicht van 70 kg drie scharnieren.

Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, is het van belang om het product op de juiste wijze te monteren. Intersteel helpt u graag op weg.

Dit scharnier is 3D verstelbaar. Dit betekent dat de scharnier verticaal, horizontaal en in de diepte kunt instellen. Hierdoor zorgt u voor een nauwkeurige montage en kunt u de scharnieren eenvoudig na stellen wanneer u de deur gaat afhangen. Door middel van een montagehandleiding laten wij u in een aantal stappen zien hoe u het beste een onzichtbaar scharnier kunt monteren.

Voor deuren van een hoogte van 2115 mm, adviseren wij om drie scharnieren toe te passen en deuren met een hoogte van 2315 mm om vier scharnieren toe te passen. Voor deuren met een gewicht tot 50 kg adviseren wij twee scharnieren en tot een gewicht van 70 kg drie scharnieren.

Customer Questions
Nog geen gestelde vragen voor dit product