Chroom raamsluitingen

Chroom raamsluitingen

Intersteel Chroom raamsluitingen

Verchroomde raamsluitingen van Intersteel zijn gepolijst en voorzien van een chroom laag. Het raambeslag heeft een glanzend uiterlijk en past zeer goed bij een vintage en retro interieur. Speciaal voor naar buiten draaiende ramen, heeft Intersteel een ruim assortiment raamsluitingen en raambomen.
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina

Verschillende typen raamsluitingen

Een raamsluiting, of raamboom is uiteraard bedoeld om je raam mee af te sluiten. Maar wist u ook dat er verschillende typen zijn? De meeste raamsluitingen van Intersteel zijn voorzien van een sluitplaat en een sluithaak. Zo kunt u zelf de keuze maken of u de sluiting in of op het kozijn wilt monteren. U kunt ook kiezen voor een raamsluiting met nok. Met deze nok kunt u het raam op een kiertje zetten zonder het raam te ontgrendelen. Zodoende zit het raam nog steeds op slot, maar kunt u het huis wel ventileren. Voor extra veiligheid heeft Intersteel raamsluitingen met het SKG* keurmerk. Deze zijn voorzien van een sluithaak en een slot op de hendel.

Raamsluitingen passend bij uw deurbeslag

Match uw raambeslag met uw deurbeslag en creëer eenheid in uw interieur. Door de brede keuze aan kleuren en materialen is dat geen probleem. Voor een landelijk of klassiek interieur heeft Intersteel bijvoorbeeld raamsluitingen in de kleur messing getrommeld. Houdt u meer van een industriële look? Kies dan voor de trendkleur van dit moment matzwart. Ga voor een vintage look met een raamsluiting uitgevoerd in nikkel mat. Intersteel heeft voor elke stijl een oplossing.